Cilin aplikacion emaili përdorni?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aplikacionet email na e bëjnë punën më të lehtë për përdorur postën elektronike. Për disa shfrytëzojmë browser-in kur kemi të bëjmë me aplikacione web si Google Mail apo GMail, Yahoo Mail, Hotmail/Outlook, etj. Këto janë edhe shërbimi edhe aplikacioni. Të tre këto që përmenda kanë dhe versionet e aplikacioneve të tyre për telefon. Disa paliakcione kanë vetëm versione për desktop, apo vetëm për telefon. Disa të tjerë janë zhvilluar për përdorim si në kompjuter ashtu edhe në telefon.

Do më ndihmonit shumë, nëse e plotësoni këtë pyetësor 🙂 Ju faleminderit!

Cilin aplikacion emaili përdorni?

Cilin aplikacion emaili përdorni?

Lexo më tej

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *